Nyheter

Utfordrene vær og kjøreforhold

Torsdag kveld ble Agder rammet av kraftig vind, snø og regnvær som førte til vanskelige kjøreforhold på veiene i området. Flere trær veltet over veiene, og det var vanskelig å komme seg frem enkelte steder.

Et bilde som har blitt sendt inn til oss viser en stor trestamme som har falt over veien mellom Spangereid og Lyngdal. Veien ble umiddelbart stengt av sikkerhetsmessige årsaker, det var også ett titalls andre trær som veltet over veien som dekket deler av kjørebanen.

Vi tok kontakt med Statens Vegvesen for å få en oppdatering om forholdene i regionen, og de bekreftet at det var flere steder i området der veiene var stengt på grunn av været. De oppfordret bilister til å være forsiktige og til å følge skilting og anvisninger fra myndighetene.

Lokale innbyggere har rapportert om strømbrudd og skader på eiendommer på grunn av den kraftige vinden og tung snø. Mange har også hatt problemer med å komme seg til jobb og andre avtaler på grunn av de stengte veiene.

Det er viktig å være oppmerksom på værforholdene når man ferdes på veiene, spesielt når det er dårlig vær og vind. Husk å tilpasse farten etter forholdene, og hold god avstand til andre kjøretøy. I tilfelle stengte veier, følg anvisningene fra myndighetene og velg alternative ruter når det er mulig.

Lignende artikler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to top button